Romantik Hotel Spielweg, Münstertal

Dejligt hotel i skønne Schwarzwald

Romantik Hotel Spielweg, Münstertal, Schwarzwald

Romantik Hotel Spielweg byder på traditionel "Badischer" gæstfrihed samt fremragende kulinarisk kunst i det idylliske, sydlige Schwarzwald. Og det har man gjort siden 1861, og i dag er det femte generation på det 4-stjernede Romantik Hotel Spielweg der hver dag gør deres bedste for gæsterne.

I køkkenet og vinkælderen forberedes uforglemmelige smagsoplevelser baseret på lokale og sæsonbetonede råvarer, hvor bl.a. ost af lokal Schwarzwald-mælk fremstilles på hotellet. Romantik Hotel Spielweg har smukke hotelværelser med udsigt over det lokale bjerg Branden, og hotellets lille, fine wellness-område ligger direkte ud til en bæk.

Fra 497 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd hotellets varme atmosfære skønne wellnessområde

Romantik Hotel Spielweg er en hel lille landsby med flere bygninger: Das Stammhaus eller hovedbygning med receptionen, pejsestue og restaurant samt flere meget hyggelige værelser designet i landstil. Das Haus am Bach eller 'huset ved bækken', med wellnessområde, swimmingpools og sauna samt flere værelser og adgang fra hovedbygningen gennem en passage. Sonnhalde-bygningen med smagfulde dobbeltværelse/lejligheder, stilfulde familielejligheder og store suiter. Det smukke havehus med en fantastisk udsigt over det maleriske Branden. Og endelig s’Franze, en gammel kærligt renoveret bondegård.

I hotellets historiske værtshus med Schwarzwald-kakkelovne og vægpaneler serveres et kreativt regionalt køkken, smart kombineret med asiatiske smag og skræddersyet til de respektive årstider. Familiens datter Viki Fuchs styrer køkkenet med lidenskab og sammen med teamet skabes der overraskelser og lækre delikatesser. Der anvendes overvejende produkter fra den sydlige Schwarzwald-naturpark og med den fantasifulde brug af urter og ingredienser fra Asien, og naturligvis serveres der specialiteter fra den interne oste- og pølseproduktion.

Galleri

Kort

Vis på kort