Romantik Hotel Störmann, Schmallenberg

Pragtfuldt wellnesshotel i Sauerland

Romantik Hotel Störmann, Schmallenberg, Sauerland

Romantik Hotel Störmann, der har været drevet i århundreder, ligger i den historiske gamle bydel i Schmallenberg. Med tilladelsen til at servere snaps, som købmand Anton Störmann modtog i 1769, begyndte en gastronomisk historie forankret i hans hjemregion. Huset blev drevet som kongeligt preussiske posthus og har gennem årene udviklet sig til en af ​​de fineste hoteller i Sauerland. Husets tradition og filosofi videreføres af familien Deimann, der overtog huset i 2016 som en gren af ​​Romantik Wellnesshotel Deimann.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Førsteklasses spa-område og restauranter af høj kvalitet

Romantik Hotel Störmann byder på store, lyse værelser som f.eks deres superior dobbeltværelser på ca. 40 m² med adskilt sove- og opholdsrum, balkon og alle moderne bekvemmeligheder. Værelserne ligger på andens al i hovedbygningen.

Romantik Hotel Störmann tilbyder flere restauranter, men temaet er altid lokale råvarer af højeste kvalitet. I Bauernstube vil I opleve ærlig kulinarisk kunst med tradition og modernitet. Restaurant Deimann og Poststube har åbne køkkener, så I kan følge med i, hvordan kokkene skaber sofistikerede, moderne og traditionelle retter fra Sauerland-produkter. Morgenbuffet serveres hotellets Valentinsaal, så I kan starte dagen i en lys, venlig atmosfære og ved smukt dækkede borde. Knollenhütte byder på 'Sauerländer Hüttengaudi' (fest og musik) i den rustikke skovhytte med en betagende udsigt. Her kan I tilbringe hyggelige timer med rustik mad og et varieret aftenprogram med musik.

Romantik Hotel Störmann byder også på et førsteklasses spa-område med swimmingpool, en vidunderlig udsigt over dammen i parken og et bredt udvalg af wellness-, skønheds- og vitalitetstilbud.

Galleri

Kort

Vis på kort