Romantik Hotel Stryckhaus, Willingen

Skønt hotel i Sauerland

Romantik Hotel Stryckhaus, Willingen

Romantik Hotel Stryckhaus, et tidligere landsted bygget i 1912 af maler Heinrich Vogeler i Worpswede,, der har været i familieeje siden 1935, ligger midt i en stor park. Willingen har meget at byde på året rundt og hele området Hochsauerland byder på mange vandremuligheder .

Fra 690 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Stort bade- og saunaområde med inden- og udendørs swimmingpools

Hotellets dobbeltværelser på mellem 18 og 25 m² er alle udstyrede med fladskærms-tv, safe, telefon, skrivebord, badeværelse med sminkespejl, hårtørrer og blød badekåbe og nogle har endda balkon med en smuk udsigt over dalen og haven.

Romantik Hotel Stryckhaus byder også på gode smagsoplevelser i "Steingarten" eller "Brunnenstube". En aperitif ved pejsen sikrer den rette stemning før den lækre menu, hvor kokkene tilbyder et let køkken med regionale og internationale påvirkninger og altid ved hjælp af friske råvarer. En omfattende vinkælder med anerkendte topvine fuldender oplevelsen.

Hotellets spa lokker med stort bade- og saunaområde med indendørs og udendørs swimmingpools, boblebad, finsk sauna, bio-termisk sauna, urtedampgrotte, tepidarium, fodbassin og afslapningsrum med udsigt til det fri. I BeautySPA kan I købe effektive plejebehandlinger for ansigt og krop.

Galleri

Kort

Vis på kort