Romantik Hotel Tuchmacher, Görlitz

Dejligt byhotel i Tysklands østligst by 

Romantik Hotel Tuchmacher, Görlitz

Romantik Hotel Tuchmacher, der består af to renæssance-patricianske huse, nænsomt restaureret og omdannet til et hotel, ligger i hjertet af den gamle bydel. Renæssancebygningerne, opført i 1528 og 1578, har en rigt dekoreret sandstenportal, gotiske hvælvinger og pragtfulde træbjælkelofter fra barokperioden, hvilket alt samme skaber en markant, behagelig atmosfære.

Görlitz, der er den østligste by i Tyskland, ligger direkte ved Neisse-floden i grænse trekanten Tyskland, Polen og Tjekkiet. Det middelalderlige centrum med sine vigtige kirker og fantastiske byhuse, de lukkede gader og pladser fra de tidlige dage fortæller om byens mere end 930-årige historie

Fra 1.121 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved 2 nætters ophold 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fremragende restaurant og dejlig wellness-oase

Værelserne på Romantik Hotel Tuchmacher er individuelt og stilsikre indrettede. De barokke bjælkelofter i træ og klassisk design og den moderne komfort og middelalderlig flair skaber de bedste rammer om et hyggeligt ophold.

Midt i den storslåede gamle bydel Görlitz inviterer restauranten jer til at nyde regionale specialiteter. Hotellets fremragende restaurant "Schneider Stube" serverer regionale specialiteter fra Sachsen og Schlesien samt sofistikeret og kreativt køkken, med stor opmærksomhed over for alle detaljer. Har kan I nyde en forskelligartet menu med fremragende vine.

Romantik Hotel Tuchmacher har også en lille wellness-oase, der byder på Velvære og afslapning for krop og sjæl, samt fitnesscentret "Vital-Classic" med træningsudstyr, sauna, solseng og massage. Alle byens store seværdigheder er inden for gåafstand og byen er det perfekte udgangspunkt for udflugter til det charmerende Lusatia, det polske Schlesien og Riesengebirge) eller til Tjekkiet

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Harzen og Midttyskland

Oplevelser i Harzen og Midttyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud