Romantik Hotel Villa Sayn, Bendorf

Lille, udsøgt hotel nord for Koblenz

Romantik Hotel Villa Sayn, Bendorf (nord for Koblenz)

Det lille, udsøgte Romantik Hotel Villa Sayn ligger i Sayn, et distrikt i Bendorf, nær paladshaven til prinsen af ​​Sayn Wittgenstein Sayn. Omgivelserne til den tidligere nerveklinik, som bygherren Dr. Max Brosius, beskrev i 1862 som en malerisk idyl med en flot udsigt over Eifel, tilbyder i dag utallige kulturelle seværdigheder og udflugtsmål.

Fra 540 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bag den historiske facade gemmer sig gourmetrestauranten "La Toscana"

Det lille, hyggelige Romantik Hotel Villa Sayn byder på 16 moderne værelser med luksuriøse møbler, aircondition, god skabsplads, safe, minibar, fladskærms-tv, telefon, gratis WiFi, skrivebord, badeværelser med store regnbrusere og oplyste kosmetikspejle. Juniorsuiterne har også en privat sauna, et ekstra badekar eller et tekøkken.

Bag Romantik Hotel Villa Sayns historiske facade gemmer sig gourmetrestauranten "La Toscana" med sin tidløse elegance og en malerisk balkon på første sal. Køkkenchefen tilbereder lækre retter med præcision, dygtighed, stor viden om råvarerne og gode idéer. De klassiske og moderne retter er oftest baseret på årstiderne og består af få, præcise ingredienser. Personalet kan også give jer kompetent vejledning om passende tilsvarende vine. Og med den anden restaurant, bistroen “Dr. Brosius”, vinkælderen og haveterrassen, som med sit udekøkken ofte bruges til grill om sommeren, er Romantik Hotel Villa Sayn godt dækket ind kulinarisk.

Galleri

Kort

Vis på kort