Romantik Hotel Walk'sches Haus, Weingarten

Skønt hotel i Weingarten i Baden

Romantik Hotel Walk'sches Haus, Weingarten nær Karlsruhe

Romantik Hotel Walk'sches Haus ligger i Weingarten mellem Bruchsal og Ettlingen nord for Karlsruhe. Det 3-stjernede Romantik Hotel Walk'sches Haus, lige ved siden af ​​Walzbach på markedspladsen er en usædvanlig smuk bindingsværksbygning, hvor grundmurene stammer fra år 1509,

Romantik Hotel Walk'sches Haus ligger på markedspladsen i Weingarten, en traditionelt Baden-vinby med over 8.000 indbyggere, bekvemt beliggende mellem byerne Karlsruhe og Bruchsal ved porten til Kraichgau.

Fra 680 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Skønne værelser og spændende restauranter

Romantik Hotel Walk'sches Haus har 26 kærligt og kræsent indrettede værelser, hvor 14 ligger hovedbygningen og 12 i det nærliggende anneks. Alle værelser er indrettede i varme farver og med naturlige materiale og frem for alt gode senge.

Hotellets redesignede restauranter er uformel og afslappet elegance efter nutidens ånd. Dette er også restaurantens nye navn 'Zeit-Geist' man forsøger at integrerer denne fornemmelse retterne, og med denne innovative tilgang har det været muligt at lette ​​det klassiske gourmetkøkken. Hotellets anden restaurant 'stil l bruch" er tonet ind på middelhavs, asiatiske og undertiden orientalske påvirkninger uden dog at forsømme det jordnære køkken.

Nogle fritidstips fra det omkringliggende område kunne være vinsmagning i Winzergenossenschaft Weingarten, Udflugt til Caracalla-Therme i Baden-Baden eller besøg på de barokke paladser i Karlsruhe, Bruchsal og Heidelberg.

Galleri

Kort

Vis på kort