Romantik Hotel Zehntkeller, Iphofen

Charmerende hotel i den skønne vinby Iphofen

Romantik Hotel Zehntkeller, Iphofen, Franken

Iphofen er en lille vinby med mere end 20 vingårde for foden af bjerget Steigerwald. Uanset om I besøger en vingård eller vinotek, vandrer gennem vinlandskabet, tager en guidet tur ud i vinbjerge eller nyder byens gastronomi, så er der ingen vej uden om vin i Iphofen.

På byens historiske torv ligger det berømte Knauf Museum. Selv udefra er Knauf Museum en fest for øjnene med en arkitektonisk ekstremt spændende kombination af gammelt og nyt. Med sine førsteklasses specialudstillinger og dens permanente udstilling "Relief Collection of the Great Cultural Epochs" fortsætter dette inde i museet og tiltrækker kulturelskere fra nær og fjern til Iphofen.

 

 

Fra 596 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med egen vingård

Romantik Hotel Zehntkeller, der ligger i Iphofens historisk centrum indenfor de gamle bymure, består af flere bygninger, men alle værelser er smagfuldt og omhyggeligt indrettet under hensyntagen til husets stil. Antikviteter, møbler af høj kvalitet og kærligt designede dekorationer skaber en hyggelig, hjemlig atmosfære. Køkkenet på Romantik Hotel Zehntkeller stræber altid efter en særlig kvalitet, gerne frankiske specialiteter fra regionen. Alle retter tilberedes med stor omhu fra friske og regionale høje kvalitetsprodukter.

Hotellets vingård dyrker vin på over 25 hektar af de berømte Iphöfer-vinmarker Julius-Echter-Berg, Kronsberg og Kalb. Med en forsigtigt beskæring og ensartet udbytteregulering øges vinen smag fremfor mængden. En sen høst sikrer, at druerne er så modne som muligt. Alle vine modnes i vingården kølige kældre to og tre etager dybt under jorden. Indretningen i kældrene er moderne og muliggør den bedst mulige udvikling af både de hvide og de røde vine. Rustfrit stål og træfade giver optimale udviklingsmuligheder og i de samme kældre fremstilles også vingårdens mousserende vin ved hjælp af champagnemetoden. Siden 2009 har man omlagt vinproduktionen og i dag er vinene godkendt som økologiske vine.

Galleri

Kort

Vis på kort