Romantik Hotel zum Klosterbräu, Neuburg-Bergen

Familiedrevet hotel i Oberpfalz i Bayern

Romantik Hotel zum Klosterbräu, Neuburg-Bergen (Ingolstadt)

Romantik Hotel Zum Klosterbräu ligger i klosterlandsbyen Bergen i den maleriske Naturpark Altmühltal, ikke langt fra renæssancesbyen Neuburg an der Donau. I dag er det den tiende generation af Böhm-familien der driver hotellet. Hotellet har fået flere priser, f.eks. som et af de bedste landhoteller i Tyskland i kategorien 'Feinschmecker', der understreger familiens stræben efter det bedste. Direkte ved Romantik Hotel Zum Klosterbräu starter talrige vandrestier i naturparken Altmühltal og hotellet har sammensat to vandrerkort med tips til gæsterne.

Fra 1.070 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bayersk hygge i hotellets historiske spisestuer

Romantik Hotel zum Klosterbräu har værelser i forskellige bygninger: 'Klostergarten' med ni nye hotelværelser med møbler af høj kvalitet med gulvbrædder i massivt træ, skabsmøbler lavet af lokale kirsebær eller lærk og eksklusive stoffer, ekstra lange senge, LAN og WLAN i alle værelser, stort tv, terrasse eller loggia med udsigt over klosterhaven samt store badeværelser lavet af Jura-marmor med gulvvarme, separat toilet, stort regnbruser og nogle værelser med badekar. Hotellets højdepunkt er værelset i 'Heutenne', et rustikt, hyggeligt soveværelse lavet af lærk og egetræ og et luksuriøst badeværelse med stort boblebad og dampbad. Og sidst 'Im Klosterhof' med de stille værelser forbundet med restauranten med en lille arkade. Også her er smukke værelser med badeværelser lavet af Jura-marmor.

I hotellets 'Altbayerischen' spisestuer fra 1565 kan I nyde såvel nye, lette retter og traditionelle bayerske retter med oksekød, vildt og friske fisk. Her er bayersk hygge i de historiske spisestuer med trælofter, paneler, kakkelovne og mange hyggelige kroge der indbyder jer til at nyde det regionale køkken.

Endelig har Romantik Hotel zum Klosterbräu et badehus med boblebad og dampbad, indrette i den fredede bygning Zehntstadel. Her er også lounge med en fantastisk udsigt over klosterhaven og det romanske klokketårn fra det 12. århundrede.

Galleri

Kort

Vis på kort