Romantik Hotel zum Lindengarten, Jonsdorf

Charmerende hotel ved den tjekkiske grænse

Romantik Hotel zum Lindengarten, Jonsdorf ved den tjekkiske grænsen

Tysklands mindste ller laveste bjergkæde, Zittauer Gebirge, byder på et charmerende landskab mellem i grænsetrekanten Tyskland, Polen og Tjekkiet. Hotellet er et hyggeligt historisk bindingsværkshus bygget i 1826, men nænsomt restaureret under hensyntagen til den fredede bygning.

Fra 578 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo midt mellem bjergene og tag på vandreture i den pragtfulde natur

De forsigtigt restaurerede værelser på Romantik Hotel zum Lindengarten tilbyder en stilfuld og hyggelig atmosfære, alle med tv, gratis WiFi og badeværelse. Start dagen med den store morgenbuffet, som I om sommeren kan nyde på terrassen. Om aftenen venter den historiske bjælkestue eller den hyggelige pejsestue.

Åå Romantik Hotel zum Lindengarten kan I nyde et omfattende udvalg af lokale specialiteter. Valget spænder fra 'gutbürgerlich' husmandskost til elegante kulinariske lækkerier. Og middagen bør afsluttes med et glas af huset Lindenblütengeist.

På Romantik Hotel zum Lindengarten bor I midt imellem bjergene. I øst Jonsberg (652 m), i syd Mühlsteinbrüche med "orgelet", i vest den kløftede Nonnenfelsen og lige foran jeres hoveddør den massive Buchberg (651 m) med det bagved liggende høje Lausche (792 m). Utallige stier fører til skønne steder med storslået udsigt over Sachsen, Schlesiens bjerge og Sudetenland.

Galleri

Kort

Vis på kort