Romantik Hotel zum Stern, Bad Hersfeld

Traditionsrigt hotel i Bad Hersfeld

Romantik Hotel zum Stern, Bad Hersfeld

Når I træder ind gennem den gotiske entre i det traditionelle 4-stjernede Romantik Hotel zum Stern i bad Hersfeld forsvinder hverdagens travlhed. Som en af ​​de ældste kroer i Hessen udstråler Romantik Hotel Zum Stern ro, styrke og fortæller om 1000 års levende historie.

Tidligere var her som poststation hvor postvogne kunne skifte heste, og i dag kombineres den autentiske atmosfære med sofistikeret, moderne komfort og varm gæstfrihed. I hotellets restaurant tilbydes kulinariske delikatesser og lækkerier med regionalt og internationalt køkken og i gourmetrestauranten L'étable serveres klassiske retter, fortolket på en moderne måde.

ra 850 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantiske værelser hygge i gourmetrestauranten

Bag Romantik Hotel zum Sterns imponerende stenfacade i hovedbygningen finder I romantiske, skæve værelser med kærligt restaurerede detaljer. Dele af det originale bindingsværk eller fragmenter af den udækkede rå sandsten skaber en særlig atmosfæren i den ærværdige bygning.

Værelserne i det tilstødende anneks er indrettet i landstil og her finder I også hotellets Sterns * Spa. I det totalrenoverede 'Schusterhaus', der grænser op til hovedbygningen. Og så ses det gamle bindingsværk som et designelement i de moderne indrettede værelser.

Hvor hotellets moderne franske gourmetrestaurant  L'étable (eller på tysk 'der Viehstall') ligger, plejede hestevogne, handlende og andre rejsende at slappe af. Vægge beklædt med træpaneler, rustikke bænke, pejs og den særlige dekoration gør restauranten til et hyggeligt sted. Og når vejret tillader det åbnes der til den idylliske Linggplatz.

Galleri

Kort

Vis på kort