Romantik Hotel zur Post, Fürstenfeldbruck

Skønt hotel i Bayern

Romantik Hotel zur Post, Fürstenfeldbruck (nær München) 

Romantik Hotel zur Post ligger i hjertet af Fürstenfeldbruck i Oberbayern nær München er et traditionsrigt firestjernet hotel, hvis historie går tilbage til 1620. Siden da har hotellet været drevet af Weiß-familien. Værelserne er charmeren d eog moderne indrettede i Biedermeier-stil, og i Poststüberl  kan I forkæle jer med bayerske delikatesser, i godt vejr i det historiske Posthof. Centrum af den spændende by München nås på med S-Bahn på ca. 25 minutter.

Fra 695 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Romantik Hotel zur Post er alle individuelt designet og indrettet i Biedermeier- eller engelsk landstil, alle med WiFi, drinks på værelset og parkering på hotellets hotels egen parkeringsplads. Alle værelser, der vender mod gaden, har specielle lydisolerede vinduer. Og dagen starter med den varierede og velsmagende morgenmad med masser af friske ingredienser, lækre kager og aromatisk kaffe. 

Romantik Hotel zur Post driver restauranten Poststüberl, en typisk bayersk restaurant i Fürstenfeldbruck, der ligger centralt i byen nær nær bredden af ​​Amper-floden. I Poststüberl bliver I forkælet med et hjemmelavet sæsontilpasset køkken, altid skræddersyet til den respektive sæson. Restauranten kører også tre specialuger såsom 'pastauge', 'bayerske delikatesser' med kong Ludwig IIs yndlingsretter og 'schweiziske uger'

Romantik Hotel zur Post har også siot eget destilleri, som er en passion for Weiß-familien. Sortimentet består af seks hjemmelavede Obstbranden; Apfelbrand, Aprikosenbrand, Kirschbrand, Zwetschgenbrand, Williamsbirne und Mirabellenbrand. Lækkerierne modnes i mindst fem år, inden de er klar til sal, hvilket dem meget populære selv blandt kendere.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud