Romantik Hotel Zur Schwane, Volkach

Lækkert hotel med egne vinmarken i Franken

Romantik Hotel Zur Schwane, Volkach nær Würzburg

Romantik Hotel Zur Schwane, der har været hotel i Volkach ved Mainschleife i over 600 år. kombinerer tradition med den ypperste komfort og danner en skøn symbiose af tidsånd og romantik. 

Romantik Hotel Zur Schwane har de bedste vinmarker i Volkach og Escherndorf og i hotellets vinkælder kan I nyde den nyde kombination af den traditionelle vindyrkning og nutidens moderne metoder.

Fra 600 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Zur Schwanes væresler er alle kærligt og komfortabelt indrettede ned til mindste detalje. Og selvfølgelig romantisk i stil med huset. Værelserne ligger i fler bygninger; Gendarmerie, Haupthaus og Winzerhaus og alle byder naturligvis på al moderne komfort.

Den familieejede vingård er en af ​​de bedste i regionen. En gylden svane hilser gæsterne lige over indgangen til hotellet, den ældste, oprindeligt bevarede kro i Franken, der tilbyder regionalt frankisk køkken på højeste niveau. Gourmetrestauranten Weinstock, som blev dekoreret med en Michelin-stjerne i 2020, ligger i hotellets hovedbygning. I de historiske lokaler i Schwane 1404 kan I nyde lækkert lokalt køkken.

Romantik Hotel Zur Schwanes topvine er blandt de bedste vine i verden. Det enestående terroir er naturligvis vigtigt, men lige så vigtig er den ansvarlige produktion af vin af traditionelle druesorter med moderne nænsomme metoder.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud