Romantik Jugend-stilhotel Bellevue, Traben-Trarbach

Skønt hotel i den charmerende moselby Trabach-Trarbach

Romantik Jugendstilhotel Bellevue, Traben-Trarbach, Mosel

Autentiske jugendstilelementer kombineres i det 4-stjernede Romantik Jugendstilhotel Bellevue, nok det smukkeste jugendstilhotel i Tyskland. Hotellet ligger i den charmerende by Traben-Trarbach direkte ud til Mosel-floden, og byder på dejlige værelser med al moderne komfort. Hotellets prisbelønnede restaurant Belle Epoque med en vidunderlig Moselterrasse, hotellets bar i parisisk jugendstil og Art Deco-salon får jer til at føle glæden ved Belle Epoque og er en sund base for afslapning og nydelse.

Fra 844 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bliv forkælet på den prisbelønnede restaurant

Romantik Jugendstilhotel Bellevues 69 værelser ligger både i hovedbygningen og i annekserne langs Moselpromenaden i umiddelbar nærhed af hotellet. Nogle af værelserne er direkte forbundet med hovedbygningen via en bro, og alle værelser er fuldt moderne og individuelt indrettede.

Hotellets prisbelønnede restaurant Belle Epoque forkæler jer med en klassisk-moderne og fransk-påvirket køkkenstil. Fra den lille appetit imellem måltiderne til en eksklusiv menu, og alle retter tilberedes let og elegant af markedsfriske produkter. Det omfattende vinkort tilbyder et bredt udvalg af de bedste Mosellevine samt udvalgte vine fra Frankrig. Og på den skønne Moselterasse med den vidunderlige udsigt kan I nyde en kop kaffe med et stykke hjemmebagt kage eller et glas vin.

Romantik Jugendstilhotel Bellevue har også en flot wellnessafdeling. Fra den opvarmede swimmingpool i underetagen kan I tage elevatoren op til de to nye etager med wellness med finsk panoramasauna, dampbad, fitnessrum, forskellige behandlingsrum og ikke mindst en tagterrasse med fantastisk udsigt over Moselfloden.

Galleri

Kort

Vis på kort