Romantik Landhotel Doerr, Bad Laasphe-Feudingen

Dejligt wellnesshotel nær Bad berleburg

Romantik Landhotel Doerr, Bad Laasphe-Feudingen

I mere end 130 år har navnet Doerr stået for gæstfrihed i Wittgensteiner Land. Romantik Landhotel Doerr blev grundlagt som en enkel landevejskro i den romantiske Lahn-dal og er vokset støt gennem årtierne og har udviklet sig til et romantisk wellness-hotel med et højt komfortniveau.

De komfortabelt indrettede værelser, det smukke landskab og Romantik Landhotel Doerr wellness-koncept garanterer et uforglemmelig og afslappende ophold i en af ​​Tysklands smukkeste skovområder.

761 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd en middag på hotellets hyggelige restaurant

Romantik Landhotel Doerr i Siegen-Wittgenstein kombinerer tradition med modernitet og sikrer, at jeres ophold bliver helt uden bekymringer. Som et ægte wellness-hotel tilbyder Romantik Landhotel Doerr omfattende behandlinger samt spa og wellness. Romantik Landhotel Doerr har bevaret traditionen med gæstfrihed og samtidig være åben for innovation og nye påvirkninger. Hotellets høje komfort kombineret med den høje service garanterer jer et dejligt ophold.

Hotellets restaurant byder jer velkommen med let, kreativt køkken. Klassiske retter med Middelhavets indflydelse tilberedes på basis af friske og regionale produkter, og udvalget af fine vine fra hele verden vil glæde enhver kender. Restaurantområdet imponerer med sit lyse, åbne design, hvor de store vinduer giver en vidunderlig udsigt over enge i Lahn-dalen. 'Bauernstube' er et hyggeligt sted, hvor landets kultur og tradition forenes på en uforlignelig måde. Møblerne i lærketræ giver lokalet en hyggelig atmosfære. Og om sommeren er den store terrasse åben, med frisk luft og en fantastisk udsigt over skoven og markerne i Lahn-dalen.

Hotellets dejlige wellness-områder byder på swimmingpool, sauna og dampbad, afslapningsområde og mulighed for alle tænkelige behandlinger og massage.

Galleri

Kort

Vis på kort