Romantik Landhotel Knippschild, Kallenhardt

Charmerende hotel i Naturparks Arnsberger Wald

Romantik Landhotel Knippschild, Rüthen-Kallenhardt (syd for Paderborn)

Det 4-stjernede Romantik Landhotel Knippschild ligger midt i den maleriske og 1000 år gamle bjerglandsby Kallenhardt ved porten til Sauerland. Mange af tidens vidnesbyrd er bevaret på hotellet, så hvis vægge kunne tale, ville de fortælle meget om Kallenhardt. På "Hohlen Stein" finder du ikke kun en betagende grotte, men også et kulturelt sted med spor fra hulebjørn. Men hvem har nu spist hvem, kan ikke længere spores.

Fra 559 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fra Dorfstube/bar til gourmetrestaurant stort vinkort

I Romantik Landhotel Knippschilds værelser og suiter vil I sove godt og drømme om jeres næste eventyr. Den hyggelige landstil, det fine design og de nøje udvalgte stoffer og små detaljer skaber en hjemlig atmosfære med en meget speciel charme. Alle værelser er udstyrede med kabel-tv (fladskærm), radio, Nespresso-maskine og te-station. Badeværelserne har kosmetik/barberspejl og udvalgte plejeprodukter. Og brug af vores originale sauna-landsby med lån af badekåbe, saunahåndklæder og frotté-slippers er inkluderet i værelsesprisen. Der er gratis WiFi og parkering.

Restauranterne er også indrette med stor sans for detaljer. Her kan I opleve typisk "Sauerland hygge og spise godt. De forskellige lokaler er; Romantikstube, hotellets romantiske gourmetrestaurant med udsøgte lækkerier og et stort udvalg af vine. Dorfstube/bar, hvor I kan mødes afslappet og nyde en frisk tapper Warsteiner Pils fra fad og måske møde de lokale. Bauernstube, med rustikke trægulve i landstil, hvor gæsterne nyder morgenmaden i den hyggelige atmosfære. Og så terrassen, der lokker på solskinsdage, og hvor der også serveres.

Galleri

Kort

Vis på kort