Romantik Parkhotel Wasserburg Anholt, Isselburg

Slotshotel nær den hollandske grænse

Romantik Parkhotel Wasserburg Anholt, Isselburg

Romantik Parkhotel Wasserburg Anholt ligger i Isselburg, midt i en 42 ha store slotspark, i Westfalens vestligste punkt. Romantik Parkhotel Wasserburg Anholt Wasserburg Anholt inkluderer den smukke slotspark samt museet med Fürstlich Salm-Salm'schen Bildersammlung, en 18-hullers golfbane og Anholter Schweiz dyrepark.

Wasserburgs hovedslot inkluderer museet, som absolut er værd at se, og hvor der tilbydes rundvisninger hver time. Den 42 ha store slotspark med rosenhaver, magnoliatræer og en labyrint lokker til lange gåture, men golfentusiaster kan benytte den 18-hullers golfbane, der ligger få skridt fra hotellet. Biotopwildpark Anholter Schweiz, ca. 2 km fra slottet, er også et besøg værd.

Fra 825 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd den vidunderlige udsigt over slotsparken under en middag på restauranten

Værelserne på Romantik Parkhotel Wasserburg Anholt er alle flot indrettede og smagfuldt designet med fine dekorationer og friske farver, naturligvis med al moderne komfort. Der findes mange forskellige værelseskategorier fra temaværelser med navne som Entenzimmer, Orangerie, Seerose, Erkerzimmer eller Zwiebelturm til suiter med navne som Torwächter, Roseninsel, Magnolie, Blütenzauber og Prinzessin Anna.

Restaurant 'Wasserpavillon' byder på kulinariske regional retter. Det er en oplevelse at spise her og nyde den vidunderlige udsigt over slotsparken, og både gourmander og vinelskere vil værdsætte besøget. Direkte over vandet med en enestående udsigt over slotsparken ligger hotellet herlige terrasse, hvor der serveres både fra restaurant Wasserpavillon samt kaffe og hjemmelavede kager fra eget konditori. Den hyggelige 'Burgkeller' er mere rustik, og i vintermånederne serveres solide og fine madvarer med øl og vin.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Harzen og Midttyskland

Oplevelser i Harzen og Midttyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud