Romantik Roewers Privathotel, Sellin

Elegant Spahotel på Rügen

Romantik ROEWERS Privathotel, Sellin, Rügen

Det 5-stjernede wellness-hotel Romantik ROEWERS Privathotel er en af ​​attraktionerne i feriebyen Sellin på Rügen.  De smukke villaer, hvoraf nogle har været familieejede i generationer, er alle bygget i Wilhelminsk badearkitektur, og Finja-sommerhuset ligger endda direkte på den storslåede promenade, Wilhelmstrasse. For enden af promenaden ligger den berømte mole, et af ​​de mest populære udflugtsmål på Rügen.

Hotellets tre villaer, Rugia/Marina, Sella og Vineta er individuelle monumenter fra århundredskiftet, som alle er blevet restaureret i pagt med originalen og med stor sans for detaljer. Den parklignende ejendom med over 8000m² med smukke gamle træer grænser op til en kurparken i Otseebad Sellin.

Fra 1.230 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse (min. 3 nætter) 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Det skønne Romantik ROEWERS Privathotel byder på 52 værelser, inklusive 23 suiter, fordelt i fem villaer forbundet med en underjordisk korridor. Hovedbygning Rugia med 13 værelser, Villa Vineta med 20 værelser, Marina med 9 værelser og Sella med 9 værelser. Alle naturligvis indrettede med alle moderne faciliteter.

Hotellets to restauranter, Ambience og Clou, tilbyder et sundt gourmetkøkken baseret på regionale produkter, evt. med et internationale strejf. Det er naturligvis muligt at tilpasse de fleste former for allergi. Og i baren "b.ambi" kan I nyde ikke kun de klassiske gin-sorter, men også lækre cocktails og andre longdrinks. 

Ud over en indendørs pool, sauna og dampbad findes wellness-området vitambiance spa & health resort med termisk lounge, behandlingsrum til duo-spa-tilbud, massage, Ayurveda, soft pack, bade, skønhed og et tyrkisk bad. Om sommeren er tagterrassen med liggestole åben og der er også liggestole i haven. Desuden findes en swimmingpool og sauna på tagterrassen på Villa Sella, hvor der kun er adgang for voksne.

Hotellet har egne cykler, inklusive el-cykler, og der er gratis WiFi overalt på hotellet samt et bibliotek i Vineta-bygningen. Desuden findes ladestationer til bl.a. Tesla og opladning er gratis for husgæster. Når I bestiller, bedes I oplyse at I ankommer med en elbil.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud