Romantik Schlosshotel Hohenstein, Ahorn

Slotshotel i Frankenwald nær Coburg

Romantik Hotel Schloss Hohenstein, Ahorn (nær Coburg)

Romantik Hotel Schloss Hohenstein ligger midt mellem frodige enge og tætte skove kun få kilometer fra Coburg mellem den Frankenwald i nord og Nürnberg i syd. Her kan I føle jer som slotsherre eller slotsfrue for en nat, eller flere. Hotellet lokker med 15 historiske værelser med dejlige detaljer og individuel indretening. Værelserne er fordelt over slottet og pensionatet Meierei. To værelser kan kun nås via det historisk tårn.

Fra 638 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotellets restaurant har fokus på regionale værdier

Romantik Hotel Schloss Hohensteins værelser er alle unikke og fordelt rundt på slottet, men alle er fuldt moderne indrettede og byder på rigtig slotsromantik. Værelserne har navne som Junkerzimmer, Lichtenstein Suite, Residenzen auf Hohenstein og Schlosszimmer, som skabt til søde drømme om en anden verden.

Hotellets idé om gastronomi er baseret på den utopiske tanke om regionale værdier, der kun strækker sig over nogle få kilometer. Med partnere fra den umiddelbare nærhed garantere man ægte lokal oprindelse, maksimal friskhed, absolut gennemsigtighed og skaber en bæredygtig cyklus i restauranten. Markedsfrisk, speciel, rodfæstet i oprindelse og smag, frankisk, østrigsk, charmerende. I er velkommen i restauranten, i den hyggelige indre gårdhave eller i den historiske Stube Oskars.

Et ophold på Romantik Hotel Schloss Hohensteins er en ting, naturen omkring en anden. Det nordlige Franken imponerer med masser af uberørte grønne, brede enge og marker og frodige skove, ikke mindst Hohenstein-skoven.

Galleri

Kort

Vis på kort