Romantik Waldhotel Mangold, Bergisch Gladbach

Skønt hotel mellem Düsseldorf og Leverkusen

Romantik Waldhotel Mangold, Bergisch Gladbach

Det 4-stjernede Romantik Waldhotel Mangold ligger i slotsbyen Bensberg i det historiske og stedsegrønne Milchborntal. Bensberger et distrikt i Bergisch Gladbach, der som "porten til Bergisches Land" er det ideelle udgangspunkt for vandre- og cykelture samt oplevelser i Köln, Bonn og Düsseldorf. Hotelkomplekset ligger i det imponerende Hardt naturreservat med uberørte natur og velafmærkede vandreruter.

Fra 836 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Restaurant med fokus på et regionalt køkken og fremragende vine

Romantik Waldhotel Mangold har 23 værelser, alle indrettet med stor sans for detaljer der skaber en vellykkede balance mellem individualitet og funktionalitet. Dobbeltværelser er til 30 kvm med udsigt over skoven eller slottet og med alt moderne udstyr.

Dagen på Romantik Waldhotel Mangold begynder med en afslappet morgenmad i vinterhaven eller på terrassen i hotellets egen park og der serveres en varieret morgenbuffet med masser af friske og hjemmelavede produkter. Chefkokken og hans køkkenteam har kulinariske fokus på et regionalt køkken med råvarer af høj kvalitet og med en sofistikeret tilberedning. I vinkælderen finder I udvalgte vine, bl.a. sjældenheder fra store årgange samt et udvalg af fremragende røde og hvide vine fra velkendte tyske vinområder. Og om sommeren kan I slappe af på de to overdækkede udendørs terrasser med en vidunderlig udsigt over det grønne.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Harzen og Midttyskland

Oplevelser i Harzen og Midttyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud