Romantik Wellnesshotel Deimann, Schmallenberg

5-stjernet wellnesshotel i Sauerland

Romantik Wellnesshotel Deimann, Schmallenberg

Hotellet blev åbnet i 1883 og nu har fire generationer har formået at udvikle det til et førende wellness-hotel i Sauerland, midt i ferieregionen med de smukke og charmerende landsbyer. Det 5-stjernede Romantik Wellnesshotel Deimann tilbyder en stilfuld atmosfære, fantastisk komfort og utallige muligheder for afslapning og fritidsaktiviteter, ikke mindst i den fantastiske wellnessafdeling.

Fra 525 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Restauranten tryllebinder med udvalgte retter, der skifter med årstiderne

Romantik Wellnesshotel Deimanns store, hyggelige og elegante værelser byder på harmoni og komfort. I alle værelser skaber naturlige materialer som træ, glas, sten og fine naturlige tekstiler en vidunderlig hjemlig atmosfære, hvor I kan slappe af og føle jer hjemme. Alle dobbeltværelse har siddepladser og et moderne badeværelse og de fleste har desuden balkon eller terrasse. Og naturligvis al moderne komfort der hører til et 5-stjernet hotel.

Dagen starter med den store morgenbuffet og slutter med 4- til 6-retters aftenmenu i hotellets Parkrestaurant. Nyd de kulinariske delikatesser og udsøgte vine fra vores vinkælder i den førsteklasses á la carte-restaurant. Eller har I lyst til solide Sauerland-specialiteter og lokal fadøl i den rustikke Wilzenkeller. Hofstube er den perfekte supplement til de eksisterende kulinariske tilbud på Romantik Hotel Deimann. Køkkenchefen tryllebinder sammen med sit team sine gæster med udvalgte retter, der skifter med årstiderne, hver tilbydes I to menuer. Og på den vidunderlige panoramaterrasse kan i nyde kaffespecialiteter og hjemmebagte kager fra hotellets eget konditori.

Romantik Wellnesshotel Deimann er det førende wellness-hotel i Sauerland og byder på massage, badeafdelingen og fitness- og sportsområdet med et bred udbud af afslappende oplevelser.

Galleri

Kort

Vis på kort