Romantik Wellnesshotel Diedrich, Hallenberg - Kun for voksne

Wellnesshotel for voksne i Hallenberger Wald

Romantik Hotel Landhaus Bärenmühle, Hallenberg (nær Winterberg)

Så tidligt som i 1898 var Haus Diedrich et sted at tanke op, for på det tidspunkt var det en poststation for rejsende. I dag, mere end 120 år senere, er det blevet en oase af ro med masser af plads til at genoplade batterierne. Her møder I autentisk påskønnelse, hjertelighed og opmærksomhed over for gæster og medarbejdere. Det ligger i generne hos familien Diedrich, da de har været værter i fire generationer.

På DIEDRICH Wellnesshotel & Spa her, midt i det smukke Hochsauerland i Nordrhein-Westfalen kan Í nyde de mange fordele ved et voksenhotel, uden børn og uden hunde.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bliv forkælet med fine, regionale retter af regionale produkter

Romantik Wellnesshotel Diedrich kan I vælge mellem et værelse på den mere støjsvage side af dalen, for i begyndelsen af ​​1900'erne indkvarterede de vejfarende, hvorfor hotellet blev bygget på den lokale hovedvej, dagens Bundesstraße 236, og værelserne ud mod gaden har velisolerede vinduer, der tager al støj. Uanset hvor I bor på hotellet er værelserne pæne og velindrettede med alle moderne faciliteter og komfort.

I restauranterne Antons, Stuben & Ecken og i SPA-bistroen serveres retter af høj kvalitet, og ​​det kulinariske grundlag er overvejende regionale produkter. Her er ægte håndværk, avancerede tilberedningsmetoder og ingen præfabrikerede produkter og tilsætningsstoffer. Antons forkæler jer med fine, regionale retter og tilbyder et køkken, der er uhøjtidelig kulinarisk og værner om tradition.

Romantik Wellnesshotel Diedrich er et berømt wellness-hotel. Det varme, puristiske wellness-område består af et termisk bad med forskellige anvendelser, saunaer, et afslapningsområde "Zeitlos", et fitnessrum og en bistro på i alt 1400 m². Et ideelt sted at genoplade batterierne efter lange vandre- eller cykelture.

Galleri

Kort

Vis på kort