Schwarzwald Skovtårn - udsigt i højderne

Se ud over Schwarzwaldskovene fra 40 meters højde

Når du har parkeret går du ad en stien ind i skoven, en samlet længde på 1250 meter inkl. rampen op i tårnet - højdepunktet er uden sammenligning det 40 meter høje observationstårn.

Tårnet, der er konstrueret i stål og træ, har en svag stigning på 6% og er 40 meter højt. Tårnet snor sig som en spiral op gennem trætoppene, og helt på toppen, 20 meter over trækronerne, belønnes du med en enestående udsigt over Naturpark Schwarzwald – udsigten kan tage pusten fra enhver! På en klar dag kan du se så langt som til tv-tårnet i Stuttgart og bjergkæden Schwäbische Alb.

På ruten er der flere lærerige informationstavler og oplevelsesposter, der fortæller om natur- og dyrelivet i området. Børnene udstyres med et samlehæfte, hvor de kan besvare spørgsmål om naturen og landskabet, godt hjulpet af skovens indbyggere (dyr). Når alle spørgsmål er besvaret, venter der en lille belønning.

For dig, der vil have lidt mere action, er det muligt at tage den 55 meter lange tunnel-rutsjebane 25 meter ned til en platform. Det er en enestående rutsjeoplevelse for store og små. Rutsjebanen er dog ikke egnet for børn under 6 år.

Det er muligt at gå ad gangstien og komme op i tårnet med både kørestol, barnevogn og klapvogn.

Kort

Vis på kort