Søen Chiemsee og Schloss Herrenchiemsee

Føl dig kongelig ved Chiemsee

Chiemsee er den største sø i Bayern og ligger malerisk for foden af Alperne. Ikke kun landskabets naturlige skønhed men også den brede vifte af fritidsaktiviteter og historie gør den til et af de vigtigste seværdigheder i Tyskland.

Schloss Herrenchiemsee

Midt inde i Chiemsee finder du Schloss Herrenchiemsee, der er et eventyrligt, ekstravagant palads, skabt i Versailles’ billede. Blandt prangende gyldne ornamenter, overdådige lysekroner og hvælvede lofter med himmelske malerier og ikke mindst en skøn park, kan I ikke andet end at føle jer kongelige.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort