Søen Eibsee

En krystalklar naturperle ved foden af de tyske alper

Det krystalklare, dybblå vand i Eibsee er en juvel i Werdenfels-regionen. Søen er smuk indlejret i det bjergrige landskab og ligger i en højde af 1.000 meter.  Eibsee har 8 øer og blev dannet af et kæmpe jordskred fra den nordlige flanke af Zugspitze for næsten 4000 år siden. Talrige maleriske bugter med mulighed for badning inviterer dig til at slappe af eller tage en dukkert.

Med sit klare, turkise vand betragtes den - med rette - som en af de smukkeste og reneste søer i de bayerske alper. Skal du have den fulde oplevelse af Eibsee, anbefaler vi, at du går rundt om søen. Den 7,2 kilometer lange rundtur giver nogle af de smukkeste udsigter over søen og Zugspitze. Det betragtes af mange som en af de smukkeste vandrestier i Bayern.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort