Steinau an der Strasse - Brdr. Grimms hjemby

Kom tæt på brøderne Grimms liv

Brødrene Grimms hjemby Steinau an der Strasse. Her kan I opleve den charme, byen havde på Grimm-brødrenes tid, idet byen kun har forandret sig ganske lidt, siden de to drenge legede i de brostensbelagte gader. I dag kan I besøge Brødrene Grimms hus, som indeholder en udstilling om brødrenes liv og arbejde, og også det smukke renæssanceslot med løbende udstillinger om Grimm og deres eventyr bidrager til den charmerende oplevelse.

Byens top 3 attraktioner

Brødrene Grimms hus

Her tilbragte de berømte søskende de første år af deres barndom fra 1791-1796. Grimm-familiens ånd mærkes stadig, når du beundrer huset og udstillingen om brødrenes liv og arbejde.

Steinau slot

Det smukke renæssanceslot Steinau Slot viser løbende udstillinger om Grimm-brødrene og deres eventyr og bidrager bestemt også til byens charme. Slottet, der er yderst velholdt, er omgivet af en 4-5 m. dyb og 18-25 m. bred voldgrav. 

Europa Kletterwald

Et par kilometer udenfor byen kan du teste dine egne grænser og have det sjovt på samme tid. På omkring 20.000 m2 kan du svinge med reb svinge dig fra træ til træ, krydse gyngende broer eller klatre gennem et kæmpe edderkoppespind. En af attraktionerne er den 800 m lange og op til 18 m høje Europa-svævebane, hvor du på turen kan nå op på 70 km. i timen. Her kan du opleve at flyve gennem skoven og nyde den vidunderlige udsigt fra fugleperspektiv.

 

Kort

Vis på kort

Oplev Midttyskland - skab din egen historie