Vandfald og botanik i Oberstaufen

Snør vandreskoene og bevæg dig ud i Oberstaufen til flotte vandfald

Oberstaufen er både en by og et område, som ligger mellem Bodensøen og eventyrslottet Neuschwanstein, i det alpine Oberallgäu. Området er et paradis for vandrere og naturelskere. I Oberstaufen finder du smukke vandfald, som Buchenegger, Krebs og Grosser Osterdorfer. Vandfaldet Buchenegger er det mest besøgte, og ligger i smukke omgivelser. Det er 5 meter højt og ligger bag en stor pool.

Er du specielt interesseret i botanik og træer, kan du besøge træet ”Ureibe bei Steibis”, som er placeret tæt på Seelekopf. Det er et ældgammelt takstræ, som er mellem 600-800 år gammelt, og er et af Tysklands ældste træer.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort