Vandfaldene Kuhflucht

Et af de mest imponerende vandfald i Tyskland

Via en idyllisk skoveventyrsti i eventyrlige Farchant, bliver du ført frem til et vandfaldssystem, som er kendt som Kuhflucht. Vandfaldet falder i tre etaper, og buldrer 270 meter ned i dybet. Dette gør Kuhflucht til et af de højeste vandfald i Tyskland. 

Du kommer til vandfaldet via skovstien eller via Königsweg. Stien der følger floden har fået sit navn efter Kong Max II, som besøgte vandfaldet i 1858, hvor han vandrede fra Lindau til Königsee ved Berchtesgaden. Vandrestierne er velbevarede og der er en god skiltning hele vejen.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort