Vinbyen Iphofen

Vin og vandreture i alle afskygninger

Det faktum at Iphofen er en vinby, kan ses overalt, når du bevæger dig rundt i den smukke by. De mere end 20 vinfremstillingsfamilier med deres vingårde samt de omkringliggende vinmarker gør Iphofen til et højdepunkt på din rundrejse i Tyskland, og byen er meget værdsat af vinelskere verden rundt. Uanset om du besøger en vingård, en vinhandel, vandrer gennem vinlandskabet, tager en guidet tur i vinens navn eller blot nyder den lokale gastronomi, så vil du ikke kunne undgå at få lidt promiller i blodet.

Hvis det hele ikke skal handle om vin, så skal du besøge det berømte Knauf Museum, som ligger lige ved den historiske markedsplads. Udefra er Knauf Museum en fest for øjnene, og har med en arkitektonisk kombination af gammelt og nyt et spændende udtryk. Med sine førsteklasses specialudstillinger og den permanente udstilling "Reliefsammlung der großen Kulturepochen", tiltrækker museet kulturelskere fra nær og fjern.

Den historiske, gamle bydel i Iphofen har med sit velbevarede forsvarssystem, som inkluderer porte og tårne, den ideelle kulisse for mange kulturelle og kulinariske begivenheder. Den interessante og behagelige kombination af vin og kultur gør din ferie i vinbyen Iphofen til en uforglemmelig oplevelse.

Kort

Vis på kort