3 Fantastiske strande i Florida

Børnevenlige sandstrande

Brede, hvide sandstrande med skyggende palmer og bølger, der rytmisk slår op på kysten. Florida har nogle af verdens bedste strande, og de er en af solskinsstatens største trækplaster. Men der er stor forskel på oplevelsen - alt efter hvilken kyst I søger hen til. Strandene langs Floridas Atlanterhavskyst har ofte en del sten, og vandet bliver hurtigt dybt, mens der på vestkysten, ud til til den Mexicanske Golf, er yderst børnevenlige strande med timeglas-lignende sand og smukke skaller. Den ene strand afløser den anden, så hop i badetøjet og find strandlegetøjet frem til en herlig dag i vandkanten.

inspiration

1. Sand mellem tæerne på Clearwater Beach

Florida Clearwater Beach

 

På en tange ud for Floridas fastland og byen Tampa finder I Clearwater Beach - en strand der af flere omgange er blevet udråbt til en af USA's bedste. Læs mere om Clearwater Beach.

2. Solskinsgaranti på St. Pete Beach

St Pete Beach - lækker strand i Florida

 

Er I på udkig efter en strand med en mere afslappet atmosfære, skal I køre en lille times tid sydpå til St. Pete Beach - tæt på byen St. Petersburg. Læs mere om St Pete Beach.

3. Paradisøer og muslingeskaller ved Fort Myers

Florida Sanibel Island Børn

 

Der findes næsten ikke noget så hyggeligt som at tage børnene med på jagt efter muslingeskaller - særligt når hver enkel skal har sin egen skønhed. Læs mere om Sanibel Island.

 

kort

Vis på kort