49th State Brewing i Alaska

Bryggeri og spisested midt i Alaskas vilde landskaber

Kvalitetsøl, lækker mad og en utrolig udsigt til Denali er alt det 49th State Brewing tilbyder. Bryggeriet og restauranten ligger ca. to timers kørsel syd for Fairbanks og kun et kvarters kørsel nord for Denali National Park. Her får du en rigtig god frokostoplevelse sammen med de lokale og andre der er på roadtrip gennem Alaskas vilde natur.

Det hele startede i 2010 i en forladt buslade som restaurant med et lille beskedent bryggeri. Rygtet om de gode håndbryggede øl blev hurtigt til en så stor succes, at de måtte udbygge bryggeriet til stor glæde for de lokale og de mange rejsende.

I dag er bryggeriet udbygget og der brygges både Pale Ale, IPA, Stout og Lager i store mængder. Restauranten har bevaret sin autentiske, rustikke charme med en herlig alslappende atmosfære. Menuen står på alt fra store burgere, salater, tacos, ribye til grillet laks tilberedt af mange lokale råvarer - der er simpelthen noget for alle. Udsigten til det ikoniske bjerg, Denali, gør bare hele frokostoplevelsen endnu bedre.

Har du tiden til det, så er der ofte live musik og underholdning og foretrækker du naturoplevelser, så skal du bare snøre vandrestøvlerne og begive dig ud i den storslåede natur i Denali National Park.

I dag finder du også 49th State Brewing i centrum af Anchorage og i Ted Stevens Internationale Airport.

Kort

Vis på kort