Årskort til de amerikanske nationalparker

America the Beautiful Pass

Den første nationalpark blev oprettet i 1872, og i dag omfatter The National Park System 402 områder i stort set alle stater i USA. Områderne omfatter nationalparker, monumenter, slagmarker, historiske parker, sø- og kystområder, floder samt trails - og Det Hvide Hus i Washington. Der opkræves typisk entre ved indgangen til en nationalpark, og skal du besøge mere end 2 parker kan det betale sig at købe et årskort med adgang til stort set alle parkerne for 4 voksne - og naturligvis en bil.

Ved køb af et nationalparkpas får du adgang til mere end 2.000 statslige nationalparker og rekreative områder. En kør-selv-ferie rundt i det vestlige USA er for de fleste familier ensbetydende med masser af nationalparker. Derfor er et nationalparkpas en rigtig god investering.

Prisen ligger på omkring 80 USD for et nationalparkpas - America the Beautiful Annual Pass – for hele familien (typisk koster det 25-30 dollars pr. nationalpark at komme ind i parken). Passet gælder for 4 voksne i samme køretøj, og børn under 16 år følger gratis med.
America the Beautiful gælder et år fra købsdato - så I kan nå at bruge kortet flere steder.

I kan købe passet ved indgangen til de fleste nationalparker eller på National Park Service hjemmeside.

Kort

Vis på kort