Alaska University Museum i Fairbanks

Oplev Alaskas største udstilling af naturhistoriske genstande

Alaska University Museum (Museum of the North) er en fascinerende skattekiste af videnskab, kultur og historie. Beliggende i Fairbanks, er museet en fornem hyldest til Alaskas unikke arv og natur. Udstillingerne starter allerede udenfor museets bygning, hvor du kan se en traditionel totempæl, et blokhus der vidner om russisk historie og en vogn brugt af guldminearbejdere i Fairbanks tidlige historie.

Indenfor byder museet på en imponerende samling af dyr og planter fra Alaskas rigt varierede økosystemer. Du kan opleve det majestætiske arktiske dyreliv og lære om den udfordrende livsstil, som mennesker og dyr må tilpasse sig i Alaskas barske miljø.

Museet udstiller også et væld af kulturelle genstande fra de oprindelige befolkningsgrupper i Alaska, hvilket giver dig et godt indblik i den rige historie og traditioner, der er knyttet til dette område. Nogle af museets højdepunkter er "Blå Babe" - en 36.000 år gammel mumificeret steppe bison, der var blevet bevaret i den indre permafrost siden istiden. Og så kan du opleve Alaskas største offentlige udstilling af guld.

Museet er et must-see for dig, der virkelig ønsker at udforske Alaskas mangfoldighed og skønhed.

Kort

Vis på kort