Brooklyn Botanic Garden i New York

Et botanisk pusterum i hjertet af Brooklyn

Oplev den magiske og stresshealende kontrast mellem den botaniske haves fredfyldte univers og New Yorks kaotiske stemning i Brooklyn Botanic Garden. Hele herligheden ligger i Prospekt Parks nordøstlige hjørne ved siden af Brooklyn Museum, og det er kun en kort tur med subwayen fra Lower East Side på Manhattan. Her bydes på smukke og unikke eksemplarer af alverdens planter og blomster – fra rosenhave over granskov til tropehus.

En af havens største attraktioner er The Cherry Walk – kirsebæralléen – der er det bedste sted udenfor Japan, hvis du vil opleve kirsebærtræer i fuldt flor (april/maj). Oplev også den enestående sansehave, der siden 1955 har givet blinde og svagtseende mulighed for at opleve planter og blomster via duft og berøring. Du kan også nyde varmen i det store væksthus i Brooklyn Botanic Garden, hvor du kan opleve de tropiske vækster, ørkenlandskab og en fantastisk bonsai-samling.

Uanset årstiden er Brooklyn Botanic Garden en både smuk og spændende oplevelse for hele familien. Det er naturligvis forår og sommer, der byder på flest farver og dufte, men der er noget at se på året rundt.

Kort

Vis på kort