Busch Gardens Tampa

Vilde forlystelser og vilde dyr!

Få et kick af de vilde rutsjebaner og hils på alverdens dyr samtidig. I Busch Gardens Tampa, som du finder lidt mere end en times kørsel vest for Orlando ad Interstate 4, får du forlystelsespark og zoologisk have i én og samme park. Her er noget for hele familien - dyr, du kan se og røre, og forlystelser for både de yngste og ældste. Er du rutsjebane-entusiast med trang til høj fart, vind i håret og loops, er Busch Gardens Tampa det perfekte sted at besøge. Allerede når du kører mod parken, kan du på afstand se de store, vilde rutsjebaner, der er inspireret af parkens dyr.

"Vil du blive våd eller vindblæst?"

Det er ikke for sjov, at ved vandrutsjebanen, Congo River Rapids, hænger et advarselsskilt om, at du bliver våd – for det gør du! Og vær ikke overrasket, hvis du bliver vindblæst og skriger, når du prøver parkens vilde rutsjebaner! Jag som en gepard i rutsjebanen Cheetah Hunt med høj fart og skarpe sving. Hop ombord i Sheikra og vær en høg, der jager sit bytte - få plads på første række, så hænger du lodret, inden rutsjebanen slippes løs og dykker i fuld fart. Og hvis du netop er til frie fald, så prøv Falcon's Fury, hvor du efterligner en falks evne til at dykke efter sit bytte - med 94 meter frit fald. Og bonussen er, at sædet vipper, så du kigger lige ned mod jorden - og vupti, nedad går det med 100 km/t!

Inspiration

Mød dyrene helt tæt på

I Busch Gardens forskellige områder og blandt rutsjebaner finder du tigere, geparder, orangutanger, alligatorer og kænguruer – bare for at nævne nogle af dyrene. Kom enten på rundtur i fugleperspektiv og se dyrene fra oven i kabelbanen Skyride, eller tag parkens bil- eller togsafari på opdagelse blandt Afrikas dyr og kom helt tæt på giraffer og zebraer gennem savanneområdet, Serengeti. Snyd ikke dig selv for et besøg i Animal Care Center, hvor du som besøgende kan se og deltage i parkens arbejde med at passe dyrene – lige fra fodring til røntgenfotografering og behandling.


"Læg ruten forbi Busch Gardens. en familiepark, der er sjov for alle, med forlystelser og dyr i én og samme park –
til billigere priser end de store parker i Orlando."

- Birgitte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort