Bo i eget hus i Florida

Oplev Florida "the american way" 

Kom tæt på amerikanerne, når I bor i eget hus med privat pool i et af de mange villakvarterer i Kissimmee, lige syd for Orlando. Med Kissimmee som base har I et godt udgangspunkt for at opleve Floridas mange forlystelsesparker og spændende seværdigheder, møde manatees i Crystal River, tage på shoppingtur i Orlando og dase på vestlige Floridas mange børnevenlige strande.

inspiration

Perfekt til børnefamilier

Bo i eget feriehus og kom så tæt på den amerikanske levevis som overhovedet muligt, når I besøger USA. En villa er en perfekt løsning til en børnefamilie, eller hvis I rejser mange sammen, for med store soveværelser, fællesrum, køkken og swimmingpool som ekstra bonus er der plads til både hyggeligt fællesskab og privatliv. Skulle I vælge at tage en dag uden udflugter, er her rigeligt af muligheder for børnene, så de ikke keder sig.

Frihed til masser af oplevelser

At bo i et feriehus giver en masse frihed og muligheder, som I ikke får på hotel. Efter en dag med masser af oplevelser i en af Orlandos mange temaparker eller ved kysten er det rart at kunne komme hjem og slappe af i rolige omgivelser. Her kan badenymferne tage sig en dukkert i den private pool, mens der tændes op i grillen. I kan naturligvis vælge at spise ude, men det er også en oplevelse selv at handle ind i det lokale supermarked og måske arrangere en barbeque på terrassen. Inviter naboen ind til en øl og en snak, eller nyd de lune nætter på terrassen eller i stuen, når de yngste familiemedlemmer er puttet.

Kort

Vis på kort

Oplev Florida - Skab din egen historie

Vil du bo i eget hus i Florida?

Se mere