Byen Roanoke

Star City of the South

Byen ligger smukt placeret i Roanoke Valley mellem Blue Ridge Mountains og Allegheny Plateau. Roanoke er omgivet af idylliske bjerge til alle sider og selve byen har en aktiv kulturscene, interessante museer et livligt centrum. Lidt uden for byen stråler en lysende stjerne fra toppen af Mill Mountain – det er et populært udflugtsmål, der belønner dig med en flot udsigt. Stjernen har lyst siden 1949 og givet byen sit kælenavn – Star City of the South.

Museer og en zoo for børn

I byens centrum finder du små butikker og forretninger med tøj, antikviteter og souvenir. Hvis du har nogle timer til rådighed, kan du besøge nogle af de mange interessante museer. Der er fx kunstmuseet Taubman Museum of Art, der ligger i en moderne bygning. History Museum of Western Virginia fortæller om områdets historie og der er mere historie- og kunst på Harrison Museum of African American Culture.

Rejser du med børn, kan I besøge den lille Mill Mountain Zoo og Discovery Center, der ligger på toppen af bjerget, hvor du på samme tid får set den enorme stjerne.

Kort

Vis på kort