Capitol Reef Nationalpark

Her er Utah´s oversete nationalpark

Er du frisk på at køre til en lidt afsides nationalpark, med spektakulære orangerøde klippeformationer, og hvor der ikke kommer mange turister? Så er Capitol Reef National Park, i midten af Utah, absolut køreturen værd. Det er en lang, smal park med naturskabte stenbroer, kløfter, gamle klippemalerier og en fantastisk frodig dal, der skyldes Fremont floden. Kør gennem parken via ”The Scenic Drive”, hvor du får set mange af parkens berømte klippeformationer. Se bl.a. det vildt imponerende klippeparti ”The Castle” og gå en tur op til naturbroen Hickman Bridge.

Inspiration

Højdepunkter i Capitol Reef National Park

The Castle
Et enormt klippeparti med takkede tinder, der med lidt fantasi kan minde om et slot.

Historic Fruita
I nærheden af besøgscenteret kan du se de historiske frugtplantager, der blev opdyrket af mormonerne i slutningen af 1800 tallet. Besøg det historiske gårdhus, Gifford Homestead, der er fra begyndelsen af 1900 tallet og åbent om sommeren.

Hickman Bridge
Den naturlige klippebro er et at parkens absolutte højdepunkter. Du kan nemt vandre ud til den fra besøgscenteret.

Grand Wash Canyon
Dette er Capitol Reefs smalleste og dybeste kløft, der er omgivet af dramatiske, lodrette klippevægge. Den kan nås via en grusvej fra ”The Scenic Drive”.

Capitol George
For enden af The Scenic Drive fortsætter en grusvej ind i den smalle Capitol Gorge. Her kan du vandre ind i kløften, hvor du kan se klippemalerier fra Fremont stammen, der dekorerede klipperne med ansigter og dyr fra området, for mere end 1.000 år siden.
 

Capitol Reef National Park Visitor Center

Start i Capitol Reefs besøgscenter, hvor de kan hjælpe dig med masser af gode tips til vandreture og andre aktiviteter. Besøgscenteret ligger ved Route 24, tæt på Hickman Natural Bridge, historiske bygninger og parkens Scenic Drive.


" Tip: Et godt udgangspunkt til parken, er den lille by Torrey, der ligger ca. 17 kilometer fra besøgscenteret. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort