Forlystelsesområdet Old Town i Kissimmee

Stedet, hvor hele familien har det sjovt

Et stenkast fra Kissimmees store forlystelsesparker som Disney og Epcot ligger en lille og overset forlystelse. Midt i byen finder du nemlig området Old Town, hvor du kan træde et skridt tilbage i tiden til det gamle Florida - tilbage til dengang tiderne var lidt mere enkle og tempoet skruet helt ned. I hvert fald i forhold til de store og vilde forlystelsesparker og shows, der ellers trækker folk til Orlando.

Old Town er en sjov rekonstruktion af ​​en klassisk gammel Florida-by med historisk arkitektur, særprægede forretninger og masser af familieunderholdning. Området byder på 70 unikke butikker, restauranter, barer og forlystelser. Du kan fx opleve et trylleshow i The Great Magic Hall, opleve det gamle spøgelseshus eller tage en tur i pariserhjulet. Bagefter kan du shoppe rundt i de mærkværdige butikker som Beef Jerky Outlet dedikeret til den tørrede kød-snack eller måske i Groovy Store med masser af mærkværdig tingeltangel fra 60'erne og 70'erne.


"Old Town er måske ikke så imponerende som de store parker, men det oser af old school charme. Det er perfekt til en aften eller eftermiddag med fuld fokus på familiehyggen. Om lørdagen bliver der afholdt et stort amerikaner-træf hvor du kan komme og se på gamle biler og få en snak med de stolte ejere"


Kort

Vis på kort