Gallatin National Forest

En gemt naturperle

Med sine snedækkede bjergtoppe, vildmarksområder og 1,8 millioner hektar skov er Gallatin National Forest en sand naturperle. Området står lidt i skyggen af naboparken Yellowstone, men byder i den grad på lige så store oplevelser. Parken er perfekt, hvis I elsker at komme tæt på naturens mange herligheder samtidig med, at jeres puls stiger. Få gang i lårmusklerne på cykel og hesteryg, lyt til naturens salige toner iført vandrestøvler - eller fang aftensmaden i Ennis Lake. I vintermånederne er der rig mulighed for at udforske skoven på snescooter og ski.

Vandreture og dyreliv

Snør støvlerne og begiv jer ud på et vandreeventyr langs stejle bjergkanter omgivet af enorme gran- og fyrretræer eller på flade plateauer med bynk voksende i alle retninger. Gallatin National Forrest er et fremragende alternativ til naboparken Yellowstone, hvis I vil opleve unik natur uden for mange turister. Skoven byder på over 3500 km vandreruter, og I kan være heldige at møde op til 300 forskellige dyrearter. Kravl højt op på Montanas højeste punkt, Granite Peak Trail, der i den grad lever op til sit navn med sine stejle klippevægge af granit - eller gå langs den brusende og vilde Madison River på vandreruten Bear Trap Canyon.

Stine - rejsespecialist i Lyngby

Beartooth Highway kringler sig igennem gallatin national forest til yellowstone nationalpark - en utrolig spændende køretur med masser af guldgraver-historie og vanvittig smuk natur

Kort

Vis på kort