Glenwood Springs

Hop i de varme kilder langs Colorado-floden

Glenwood Springs er ikke en helt almindelig bjergby i Colorado – det er en by der er kendt for varme kilder med helbredende kræfter. Colorado- og Roaring Fork River løber gennem byen. Tæt på flodbredden kan du fx besøge Glenwood Hot Springs Pool - verdens største af sin slags og forlystelsesparken Glenwood Caverns Adventure Park. Dette er et område i vandets tegn med alle de aktiviteter der følger med.

Inspiration

Fra afslapning til adrenalinsus

Det starter så snart du ankommer til Glenwood Springs. Inden du ser dig om ligger du og slapper af i poolen med vandet fra de varme kilder. Senere bruger du måske en dag i Adventure parken, tager på rafting og kajak-ture eller på paddleboard ned ad Colorado-floden, på mountainbike, til hest eller på en ATV gennem naturen. Måske ser du ned på det hele, når du paraglider gennem den friske bjergluft. Pludselig går det op for dig at du er midt i din drømmeferie.

Iron Mountain Hot Springs
16 pools med forskellige temperaturer ved bredden af Colorado floden.

Glenwood Caverns Adventure Park
Forlystelsespark med forskellige guidede ture gennem grotter, rutsjebaner, en gigantisk gynge, shows og meget mere.

Der sker noget året rundt i Glenwood Springs. Om sommeren er der fx en hel serie af koncerter og om efteråret arrangeres der Ghost Walks og lysshows med fyrværkeri.

Glenwood Springs ligger ca. 250 kilometer vest for Denver. Kør via Interstate 70 – det er en vanvittig smuk køretur, der bringer dig over bjergpas og gennem Glenwood Canyon.

Kort

Vis på kort