Gold City Grill i Oroville

What can I get you my darlings?

Er I på vej gennem solskinsstaten, Californien, og håber på at finde en vaskeægte amerikansk diner? Vores rejsespecialister var på inspirationstur i autocamper og faldt over Gold City Grill i Orville – ca. 100 kilometer nord for Sacramento. Stedet syner ikke af meget, men sulten havde meldt sig og der var plads til autocamperen på dinerens parkeringsplads. Da de trådte ind ad døren, blev de modtaget af Brenda med et ”What can I get you my darlings”. I vil med garanti føle jer velkommen, selvom du sikkert er den eneste turist i dineren – resten er lokale stamgæster.

Inspiration

Husk I kan tage resten med i doggybaggen

Dineren er kendt for deres kylling, men har en ko på taget… På menuen finder du alt, hvad man overhovedet kan drømme om på en all-american-diner. Alt serveres i kæmpe portioner, men husk I kan jo altid tage resten med i en doggybag.

Bliver du fristet af morgenmadsmenuen, så fortvivl ikke, for den serveres dagen lang. Kalder den søde tand, hvorfor så ikke bestille en Peanut Butter Burger.

Orville er i sig selv blot et stop på vejen – en vej hvor der ikke er mange andre byer. I kan proviantere i Foodmaxx inden I kører mod nye oplevelser.

Kort

Vis på kort