Gourmetrestauranten og Bar R2L i Philadelphia

En kulinarisk aften med dramatisk udsigt

Vil du opleve Philadelphias mest luksuriøse solnedgang? Der få restauranter i Philadelphia, hvis nogen, der kan servere så fantastisk en udsigt som gourmetrestauranten R2L i hjertet af Center City. På 37. etage i den eksklusive skyskraber Two Liberty Place venter en gastronomisk oplevelse i særklasse og elegante cocktails tilsat et storslået panoramisk vue over byen. En smukkere kulisse finder du næppe for en aften ude i Philadelphia.

Inspiration

Zebrasofaer og En duft af elegance

Udsigten rammer som en knytnæve i maven i det øjeblik elevatordørene åbner sig ind til R2Ls loungebar. Byen strækker sig så langt øjet rækker uden for panoramavinduerne og glitrer som en sværm af ildfluer i aftenmørket. Tjenerne, der på høflig manér byder indenfor, er tydeligvis vant til de måbende ansigtsudtryk. Det specielle art deco-interiør med polerede træborde og zebrasofaer er badet i dæmpet belysning og lækker loungestemning. Men det er alligevel det spektakulære panorama, der konstant tilsniger sig øjnenes opmærksomhed.

Der dufter nærmest af elegance i restauranten, der har ligget her i 150 meters højde som en krone på Philadelphias skyline siden 2010. Og det smager i den grad af elegance. Den berømte amerikanske kok Daniel Stern, der står bag R2L, sørger med innovativ amerikanske cuisine for, at serveringerne matcher udsigten i både smag og æstetik. Hos R2L kommer alle sanserne i spil. Og det er uanset om det er middag eller en lettere anretning i baren.

En sofistikeret solnedgang i bar 2L

En sofistikeret cocktail, der dufter af sommer, kildrer næsen, mens himmelen skifter dagens lyseblå kappe ud med et mere velegnet mørkelilla outfit til natten. Hyggelig, lavmælt sludren og klirren fra højstilkede glas. Solnedgangen ses ikke smukkere noget sted i Philadelphia end fra sofaerne i Bar 2L. Du kan evt. finde ud af, hvornår solen begynder sin aftenrutine på restaurantens hjemmeside, hvis du vil sørge for den aller smukkeste begyndelse på en magisk aften i Philadelphia.


"Den vidunderlige udsigt fra R2L kan måske ikke helt måle sig med det 360 graders panorama, du kan opleve på One Liberty Observation Deck i bygning ved siden af. Men til gengæld er der ikke noget bedre end at nyde en udsigt med en cocktail i hånden"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort