Highway 12 i Utah

Lodrette klipper, skarpe sving og farverige udsigter

Highway 12 mellem Capitol Reef National Park og Bryce Canyon hører til en af USA’s smukkeste landeveje, der bl.a. går gennem landskabet Escalante. Her sniger vejen sig rundt på toppen med lodrette klipper ned langs begge sider, skarpe sving og en farverig udsigt over Utahs smukke landskab.

inspiration

En rejse tilbage i tiden

Highway 12 er én af USAs mest sceniske køreture; en rejse gennem landskaber, der er blevet formet af naturens kræfter igennem millioner af år. Landskaber, der besidder en særlig rå skønhed. Her kommer I gennem kuperede landskaber med knudrede klippetårne, dykker ind i den alpine skov og betragter de sporadiske grønne plamager på de ellers golde vidder, mens ørne og gribbe svæver i horisonten og hjorte eller måske endda en puma smyger sig rundt i landskabet.

vestens farverige landskaber

Kør gennem ikoniske Red Canyon, hvis kunstneriske klippeformationer mest af alt ligner noget, der er former af en kyndig designers hænder; nyd en solnedgang ved Fairyland Point og driv igennem det ubeskriveligt smukke Escalante, hvor klipperne ligner silkeblød bolsjemasse formet i forunderlige huler, hemmelige oaser og vandfald. Det er i sandhed en køretur, som I vil huske for livet.

Længde: 200 km

kort

Vis på kort

Oplev Highway 12 og Bryce Canyon