Julelys i Brooklyn - Dyker Heights

Dyker Heights bliver til Dyker Lights

Der er ingen tvivl om, at New York City er STEDET at være til jul. Byen udsmykkes efter alle kunstens regler og bringer enhver Scrooge i julestemning. Men i Dyker Heights gør de lidt ekstra ud af det. det er den italienske del af Brooklyn, og de er her kendt vidt omkring for deres julelys. Private huse udsmykkes med millioner af julelys og udsmykninger, der lyser kvarteret op, så det næsten kan ses fra rummet.

Hvert år i december omdøbes bydelen fra Dyker Heights til Dyker Lights, og det er en oplevelse, du ikke må gå glip af, hvis du befinder dig i New York City op til jul. Heldigvis er der sørget for en bustur, der kører dig rundt blandt de udsmykkede huse og andre dele af Brooklyn.

"A Slice of Brooklyn" arrangerer hvert år i december busture rundt i Dyker Heights, så du kan få en exceptionel juleoplevelse under dit storbyophold.

Oplev ikke bare lyskæder, men også 10 meter høje julemænd, mekaniske dukker og krybbespil. Vejen lægges også forbi Bay Ridge. Alt i alt et festfyrværkeri af farver og sprængte skalaer for tvivlsom smag. Hvem kan sige nej til en sådan herlig oplevelse midt i vintermørket? Guiden Toni er selv en italiener fra Brooklyn, så der sørges for en grundig indføring i de italienske juletraditioner.

Kort

Vis på kort