Lauras Plantation i Louisiana

Oplev sukkerplantagernes storhedstid

Fra New Orleans er der kun 1 times kørsel til nogle af Louisiana´s mange imponerende plantagepalæer fra tiden, hvor sukkerplantagerne blomstrerede og skabte en vanvittig rigdom til de såkaldte sukkerbaroner. En plantage der virkelig er værd at se, er Lauras Plantation.

Se alt fra hovedpalæet til slavebarakkerne

Lauras Plantation fik sit navn fra en af de fire kreolske kvinder, der drev plantagen i mere end 60 år. De dedikerede guider får virkelig en til at leve sig ind i stedets ofte meget tragiske men fascinerende historie. Du ser slavekvarteret og hører om det hårde og ubarmhjertige liv på plantagen. Du bliver vist rundt i det karakteristiske og meget smukke plantagepalæ omgivet af gamle egetræer. Palæet blev omhyggeligt genopbygget efter en brand i 2013. Her ser du nogle af værelserne, der er indrettet med originale møbler, malerier og familiefotos, køkkenredskaber, porcelæn og meget mere.

Et besøg på Lauras Plantation er alle pengene og tiden værd. Og der er en sjov butik på stedet med en masse spændende bøger, souvenirers og tilbehør til madlavning.

Kort

Vis på kort

Maria - rejsespecialist i Odense

Tip: Er du interesseret at se flere plantager, så kør ca. 6 km vestpå, hvor Oak Alley Plantation ligger.