Lone Star Motorcycle Museum i Texas

Skønt mc-museum midt i Texas Hill Country

Oplev det lille, personlige mc-museum, der er skabt af den tidligere mc-racer kører, Allan Johncock fra Adelaide. Museet ligger i hjertet af Texas Hill Country og et super populært område for motorcyklister. Allan eller bare Al og hans kone Debbie havde egentlig først planlagt, at stedet skulle være til at opbevare og sætte deres motorcykler i stand. Men inden længe havde rygtet bredt sig og passionerede motorcyklister begyndte at dukke op, for at se hvad der gemte sig bag dørene. Ideen til et museum kom og Lone Star Motorcykel Museum åbnede dørene.

I dag har museet mere end 60 vintage motorcykler fra 1910 til mere moderne klassikere. Se fx Nortons, BSA'er, Indian, Vincents, Harley-Davidson, Enfields og Triumph maskiner. Du skal ikke forvente dig et stort forkromet museum – det emmer derimod af passion, dedikation og livslang erfaring med de 2-hjulede.

Museet ligger lidt uden for alfarvej nord for Vanderpool på en sidevej til Road 187. San Antonio ligger ca. ca. 150 kilometer mod sydøst.

Museet er åbent i weekenderne fra marts-november.

Kort

Vis på kort