5 spændende naturområder tæt på Orlando

Skal forlystelsesparkerne udskiftes med naturoplevelser?

Når I har haft en fest i 1, 2, eller måske 3 forlystelsesparker, kan det være i higer efter roligere omgivelser i naturen. I behøver ikke køre langt, da flere seværdige naturområder ligger i overskuelig afstand fra Orlando. Har i en lejebil, kan i opleve de fleste steder på en dejlig lang dag, men I kan selvfølgelig også vælge at se dem, når I fortsætter jeres kør-selv-ferie fra Orlando med overnatninger på jeres vej gennem Florida.

Inspiration

Ocala National Forest
En underfundig blanding af fyrreskov og tropisk vegetation kombineret med turkisblå søer. Nyd den særprægede natur fra en kajak, mountainbike eller til fods på en af de mange stier, der gennemskærer området.

Kissimmee Chain og Lakes
Et stykke Florida som nydes bedst fra vandsiden i en lejet båd. Let anker og start udforskningen af dette idylliske vandsystem bestående af en række søer bundet sammen af vandveje. Glem ikke fiskestangen.

Canaveral National Seashore
Området Canaveral National Seashore er primært kendt for sin legendariske nabo, Cape Canaveral. Men faktisk byder den beskyttede kyststrækning nord for Cape Canaveral på storslåede naturoplevelser. Nyd kilometer efter kilometer af uspoleret strand overladt til naturens gang. Husk badetøj.

Honeymoon Island State Park
Hvis man ellers formår at abstrahere fra det lidt cheesy navn, så venter der her et overdådigt strandområde, som ikke skæmmes af store hotelkomplekser eller andre tvivlsomme byggerier. Uanset hvilken retning du vender dig bliver du forkælet med smukke postkortmotiver. Og som en ekstra bonus er der nem adgang fra fastlandet via en bro.

Everglades Nationalpark
Det er ikke uden grund, at de fleste kan nikke genkendende til navnet Everglades Nationalpark. Få en oplevelse for livet i et magisk økosystem, som generøst deler ud af sit enestående biologiske mangfoldighed. Alligatoren troner naturligvis som den mest kendte af Everglades' mange indbyggere. Kom helt tæt på i båd, airboat, kajak eller kano. Kan gennemføres som dagstur med tidlig afgang fra Orlando.

Kort

Vis på kort