Mesa Falls Scenic byway i Idaho

45 af Idaho's smukkeste kilometer

Når du kører ud af den søvnige westernby, Ashton i Idaho, bør du unde dig selv at følge Mesa Falls Scenic Byway. Du bliver belønnet med en smuk køretur med mulighed for små afstikkere til to af områdets smukkeste vandfald. Vi elsker at køre på de amerikanske veje i Midtvesten, hvor endeløse nåleskove, spændende dyreliv og smukke naturfænomener passerer forbi. Og når din kør-selv-ferie tager dig igennem Idaho er Mesa Falls Scenic Byway helt sikkert en af de smukkeste strækninger, du kan køre ad. Hele ruten er ca. 45 km. lang og nydes bedst i roligt tempo.

Inspiration

To af Midtvestens flotteste vandfald

Du kan næsten nå de vilde vandmasser, der bruser ned over klipperne ved Lower- og Higher Falls. Ligeså tæt på føles regnbuen, der næsten altid glimter her ved to af Midtvestens aller smukkeste vandfald. Det er floden Henry Forks' enorme mængder vand, der strømmer forbi. Og der er bygget stier med små reposer hele vejen ned, så du let kan komme tæt på og se og høre de buldrende vandfald. Er du interesseret i at dykke mere ned i dette område, så kan du besøge Big Falls informationscenter, hvor du kan blive klogere på områdets geologi og historie.

Naturoplevelser for alle

Den naturskønne rute kører op til den frodige og skøngrønne Targhee National Forest og løber langs den vestlige grænse til Yellowstone nationalpark.Turen er meget familievenlig, og for børn vil det uden tvivl være en stor oplevelse at besøge de store vandfald og opleve naturens kræfter. Stierne ned til vandfaldene er let tilgængelige, og det gør det muligt for hele familien at dele oplevelserne. Tag en picnickurv med og nyd frokosten på et af de mange naturskønne områder

Kort

Vis på kort

Oplevelser Midtvesten - skab din egen historie