The Uptown Wards i New Orleans

Oplev lækker sydstatselegance i Uptown

De brede alléer med majestætiske egetræer, palæer i kreolsk, victoriansk og "greek rivaval" stil med storslåede haver og de livlige shoppinggader, Magazine Street og Freret Street, der vrimler af funky butikker og restauranter, gør Uptown til indbegrebet af sydstatselegance. Men også denne del af byen emmer af den særlige New Orleans-atmosfære. Gå på opdagelse og oplev bydelens mange nuancer. 

Inspiration

Shopping og østers på Magazine Street

De farverige victorianske træbygninger, der ligger som perler på en snor, på den milelange Magazine Street appellerer til shoppegenet. De umage bygninger former et univers af hyggelige antikvitetsbutikker, lokal brugskunst, tingeltangel, ragelse og atmosfærefyldte restauranter. Prøv fx østersbaren Casamentos, der åbnede for snart 100 år siden, og har stået uforandret siden, når I skal have en pause fra at ose butikker.

Sydstatsmystik blandt gamle palæer

Sydens særlige aura af mystik mærkes også mellem Uptowns overdådige palæer. Imellem Garden Districst velfriserede haver ligger fx et historisk klenodie, Lafayette Cemetery No.1, med smukke gravkapeller, monumenter og den ganske særlige atmosfære, der inspirerer myter om voodoo og hekse. Også i Audubon Park bliver man forført af sydstatsstemningen blandt store egetræer med krogede stammer og hængende mos.

Mette - rejsespecialist i Lyngby

har I børn med på turen, så er Audubon Zoo og Audubon Aquarium med masser af truede dyrearter, sumpområder og undervandsliv altid et hit

Kort

Vis på kort