Oplev New Orleans med sporvogn

Se et andet New Orleans med sporvogn

Du får et rigtigt godt indblik i New Orleans fra en af de gamle, charmerende sporvogne, der tøffer gennem New Orleans. Ud over at være en af byens absolutte livsnerver, så er den en fornøjelse for jer, der vil opleve alle New Orleans spændende områder. Tag fx turen til New Orleans' forstæder eller kør af sted langs Mississippi. Og husk, at der kommer altid en sporvogn til, for de kører døgnet rundt.

St. charles line tilbage i tiden

Tag hele turen med St. Charles Streetcar, der er en tur tilbage til gamle New Orleans. Byens ældste sporvogn er stadig indrettet med mahogni og smedejern og og emmer af nostalgi. Sporvognen skramler 20 km gennem byen fra Canal Street til Mississippi-floden og kommer forbi masser af smukke alléer og antebellum-huse på vegen. Et godt fif er at stå af undervejs og prøve en af de mange restauranter.

store attraktioner med riverfront line

Riverfront Streetcar er den smarte vej til alle New Orleans spændende attraktioner. Besøg de maleriske butikker i French Market, Riverfront Marketplace eller Canal Place eller tag turen til Aquarium of the Americas. Med Riverfront Line kommer I nemt, billigt og smart til byens store attraktioner.

Kort

Vis på kort